Het grootste fitnesscentre van Ridderkerk!

CLUB AT35 biedt ruim 1600 m2 fitness ruimte en is hiermee het grootste fitnesscentre in Ridderkerk! Bij de club vind je meerdere soorten trainingsmateriaal én principes in één fitnesscentre. Nog nooit was een fitnesscentre zo compleet en divers! Zo kun je bij CLUB AT35 in Ridderkerk trainen in de unieke zones, zoals de: Biocircuit™, cardio & functionele zone en de plate-loaded zaal met de meest luxe materialen. Ook zijn er verschillende groepslessen beschikbaar.

Cardio en functionele zone

In onze fitnesszaal vind je een uitgebreid assortiment aan moderne cardio-apparatuur van Technogym en een Complete Rig met 6 half-racks. Daarnaast zijn er pull-up bars, een Wall-ball add-on, veiligheidsstaven, een dip station, Olympische Barbells van CrossMax®, en een slee met een kunstgrasvloer en nummering. Verder hebben we Assault / Air Bikes en Skillrowers voor je trainingssessies. Ook zijn er tal van functionele accessoires beschikbaar, waaronder kettlebells, slam balls, medicine balls, Bosu balls, fraction plates, foamrollers, Swiss Balls en nog veel meer!

fitness cardio functionele training

Biocircuit

Een uniek trainingsconcept van Technogym. Wil je in een kortere tijd veel meer resultaat uit jouw training halen en dit op een effectieve en veilige manier bereiken binnen 30 minuten trainingstijd? Dan is Biocircuit van CLUB AT35 dé oplossing! Van jong tot oud en van gezond- tot medische sporters, het Biocircuit is voor iedereen.

fitness plate loaded

Plate-Loaded zaal

CLUB AT35 in Ridderkerk biedt in de plate-loaded zaal een gloednieuwe plate-loaded lijn van Technogym. De complete zaal inrichting bevat: Low row; Mid row; Lat row; Chest press; Incline chest press; Triceps push down; Biceps curl; Standing abductor; Gluteus press; Standing leg press; Seated leg curl; Kickback; 90 graden leg press; Hack squat & Gietijzeren dumbbells tot en met 46 kilo!