Sport jij simpelweg liever in een groep?

Ontdek nu een geheel nieuwe manier om deel te nemen aan onze opwindende groepslessen! Binnenkort brengen we de energie en motivatie van onze instructeurs rechtstreeks naar jou. Mis het niet – verbeter je fitnessroutine en sluit je aan bij onze groepslessen voor een boost van positieve energie en gezondheid.

Groepslessen

hyrox

Hyrox

De combinatie van conditie en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden.

groepslessen bokszaktraining

Bokszaktraining

Maak je lichaam sterker, verbeter je coördinatie en zorg voor een hogere vetverbranding. De ideale workout voor kracht, cardio én ontspanning.

HIIT

Tijdens deze pittige High Intensity Interval Training gaat je hartslag flink de lucht in. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse materialen van tractorbanden tot scheepstouwen.

skillx

Skill X

Ervaar de meest uitdagende, leuke en effectieve HIIT-workout ooit, dankzij de verschillende lay-outs, met eersteklasse toestellen, free weights en tools.

groepsles spinning

Spinning

Tijdens deze intensieve workout, draait het om conditie en vet verbranden. Onze sessies zijn geschikt voor iedereen, of je nu een beginner bent of al meer ervaring hebt.