Ben je op zoek naar personal training Ridderkerk? Dan ben je bij The Boxing Academy Personal training aan het juiste adres. TBA Personal training is een dynamisch en energiek bedrijf met passie voor sporten, bewegen en gezondheid. Iedereen die graag gezonder wil leven, een aantal kilo wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren. Als trainer / lifestyle coach begeleiden wij jou naar een gezondere en fittere levensstijl door middel van beweging, voeding en mental coaching. Tijdens de wekelijkse sessies vertellen wij alles over de voordelen van regelmatige beweging, leren wij jou alles over gezonde voeding en geven wij een korte maar intensieve training met twee doelen: een gezonde levensstijl en een permanente gedragsverandering.

Wat is personal training?
Personal Training is op zijn eenvoudigst gezegd het één-op-één trainen per een personal trainer. Maar bij TBA verstaan we hier veel meer onder; voor ons betekent Personal Training een samenwerking waarin we resultaat gericht werken aan je doelen en wensen. Dit stopt niet bij het trainen in onze studio. Om je doelen te kunnen halen is meestal een verandering in je levensstijl en voeding vereist. Wij investeren dan ook veel tijd in het ondersteunen, herinneren en aanmoedigen om jouw doelen (ook buiten de trainingen om) te kunnen behalen.

Bij TBA krijg je je “eigen” personal trainer. Hij of zij is de personal trainer waar je het meeste mee traint, samen je doelen formuleert, je workouts inplant en het voedingsplan maakt. Jouw trainer is dus je eerste aanspreekpunt. Het fijne van onze organisatie is, dat wij een vast en hecht team van gecertificeerde en bijzonder ervaren personal trainers hebben. Hierdoor garanderen wij flexibiliteit in het plannen van jouw workouts.

DUO Personal training

Ontketen je volledige potentieel met onze Duo Personal Training! Ervaar een op maat gemaakt fitnessprogramma dat specifiek is ontworpen voor jou en je trainingspartner. Onze deskundige trainers zorgen voor persoonlijke begeleiding, motiveren jullie beiden en tillen jullie fitnessniveaus naar nieuwe hoogten. Samen bereiken jullie sneller en efficiënter jullie doelen. Ontdek de kracht van gedeelde motivatie en succes – investeer in jullie gezondheid en schrijf je vandaag nog in voor Duo Personal Training!

Personal training

€ 275,00

per 4 weken opzegbaar

  • 1x/week € 275 p.m.

  • 2x/week € 495 p.m.

  • 3x/week € 740 p.m.

Beste keuze

6 maanden Personal training

€ 215,00

per 4 weken

  • 1x/week € 215 p.m.

  • 2x/week € 412 p.m.
  • 3x/week € 630 p.m.
DUO Personal training p.p.

€ 110,00

per 4 weken

  • 1x/week € 110 p.m.
  • 2x/week € 165 p.m.
  • 3x/week € 225 p.m.