Faciliteiten

fitness

Fitness

CLUB AT35 beschikt over een breed assortiment van de nieuwste Technogym fitness apparatuur, waarmee jij op een snelle en effectieve manier jouw sportdoelen kunt behalen!

biocircuit

Biocircuit

Wil je in een kortere tijd veel meer resultaat uit jouw training halen en dit op een effectieve en veilige manier bereiken binnen 30 minuten trainingstijd? Dan is Biocircuit van CLUB AT35 dé oplossing!

boxing-academy-1

The Boxing Academy

Of je nu de voorkeur geeft aan de energie van een boksles, het uithoudingsvermogen van een hyrox, of de kick van een bokstraining, we hebben iets dat bij jou past.

lars-huizinga

IJskracht

Verleg je grenzen, boost je immuunsysteem, werk aan je herstel en ontdek de kracht van IJS. In CLUB AT35 vind je twee ijsbaden. Deze baden zijn altijd op een temperatuur van 3°C en deze zijn online te boeken.

alpiene-training-foto2

Alpiene Training

Als je altijd al eens op een mooie bergtop hebt willen staan dan ben je bij CLUB AT35 op de juiste plek. In samenwerking met AlpieneTraining.nl worden hier voor ieders niveau bergsportspecifieke trainingsschema’s aangeboden.

beauty-salon-uniq

Beautysalon

Beauty Salon UniQ is een professionele salon in Ridderkerk waar u terecht kunt voor huidverbeterende- en ontspannende gezichtsbehandelingen, wellness behandelingen, massages en pedicure.