The Boxing Academy is al ruim 6 jaar een begrip in Vlaardingen!

Bij ons staat persoonlijke aandacht op nummer één, daarom zijn wij 3 jaar achter elkaar uitgeroepen tot beste fitnessclub van Vlaardingen volgens de Dutch Fitness Awards. Nu komen wij Ridderkerk fitter maken!

Wij staan bekend om onze toegankelijkheid, resultaten bij onze personal trainingen en zweten en plezier tijdens onze groepslessen. Of je nu een doorgewinterde fitnessfanaat bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om in beweging te komen, we hebben voor elk wat wils.

Onze instructeurs zijn niet alleen superdeskundig, maar ook enorm enthousiast. Ze staan klaar om je te begeleiden, te motiveren en je een geweldige tijd te bezorgen. Vergeet die saaie workouts – hier draait alles om plezier en resultaten! Of je nu de voorkeur geeft aan de energie van een boksles, het uithoudingsvermogen van een hyrox, of de kick van een bokszaktraining we hebben iets dat bij jou past. En het beste van alles? Je doet het niet alleen. Onze groepen zijn een mix van allerlei mensen met verschillende niveaus, dus je zult je meteen thuis voelen.

Oh, en laten we het sociale aspect niet vergeten! Naast het zweten, is er altijd ruimte voor een lach en een praatje. Samen werken we aan onze doelen en maken we van elke les een feestje. Dus trek die sportkleding aan, pak je waterfles en kom gezellig langs! We kunnen niet wachten om samen met jou te bewegen, te lachen en te groeien.

the boxing academy

Personal training

Ben je op zoek naar personal training Ridderkerk? Dan ben je bij The Boxing Academy Personal training aan het juiste adres. TBA Personal training is een dynamisch en energiek bedrijf met passie voor sporten, bewegen en gezondheid. Iedereen die graag gezonder wil leven, een aantal kilo wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren. Als trainer / lifestyle coach begeleiden wij jou naar een gezondere en fittere levensstijl door middel van beweging, voeding en mental coaching. Tijdens de wekelijkse sessies vertellen wij alles over de voordelen van regelmatige beweging, leren wij jou alles over gezonde voeding en geven wij een korte maar intensieve training met twee doelen: een gezonde levensstijl en een permanente gedragsverandering.

Wat is personal training?
Personal Training is op zijn eenvoudigst gezegd het één-op-één trainen per een personal trainer. Maar bij TBA verstaan we hier veel meer onder; voor ons betekent Personal Training een samenwerking waarin we resultaat gericht werken aan je doelen en wensen. Dit stopt niet bij het trainen in onze studio. Om je doelen te kunnen halen is meestal een verandering in je levensstijl en voeding vereist. Wij investeren dan ook veel tijd in het ondersteunen, herinneren en aanmoedigen om jouw doelen (ook buiten de trainingen om) te kunnen behalen.

Bij TBA krijg je je “eigen” personal trainer. Hij of zij is de personal trainer waar je het meeste mee traint, samen je doelen formuleert, je workouts inplant en het voedingsplan maakt. Jouw trainer is dus je eerste aanspreekpunt. Het fijne van onze organisatie is, dat wij een vast en hecht team van gecertificeerde en bijzonder ervaren personal trainers hebben. Hierdoor garanderen wij flexibiliteit in het plannen van jouw workouts.

Padstraining

Wil je jezelf tot het uiterste drijven, heb je meer coaching nodig of wil je als beginnende of gevorderde (kick)bokser je stoot- en traptechnieken aanscherpen? Dan is een padstraining geschikt voor jou.

De trainer van is gespecialiseerd in pads training en kan je zowel technisch als conditioneel naar een hoger niveau tillen. Voor de recreant is het de ideale mogelijkheid om calorieën te verbranden in een intensieve, maar uitdagende en leuke training. Samen met de trainer ga je combinaties uitoefenen op de pads, trapkussen of bokszak.

Een padstraining kan je net als een personal training in plannen wanneer je wil en zit je niet vast aan een lesrooster.

Groepslessen

Hyrox

HYROX verovert de fitnesswereld! HYROX is geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, die fitness als hun ‘sport’ beschouwen. Tot dusver was er geen meetbare competitie. HYROX biedt daar een oplossing voor en geeft fitnessliefhebbers een concreet doel. De combinatie van conditie en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden.

Bokszaktraining

Bokszaktraining maakt je lichaam sterker, verbetert je coördinatie en zorgt voor een hogere vetverbranding. Het is de ideale workout voor kracht, cardio én ontspanning. Heerlijk om aan het eind van de dag even alle spanning van je af te boksen. Maar ook perfect voor in de ochtend: zo begin je ontspannen en vol energie aan je dag.

Weg met de stress?
De bokszaktraining werkt hiervoor extra goed, omdat je letterlijk alle stress en spanning even van je af kunt slaan. Er is geen betere manier om je stress te lijf te gaan dan je even helemaal af te reageren op een bokszak!

HIIT

Tijdens deze pittige High Intensity Interval Training gaat je hartslag flink de lucht in. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse materialen van tractorbanden tot scheepstouwen.

HIIT (Hoge intensiteit intervaltraining) is een training strategie die is bedoeld om prestaties te verbeteren door middel van relatief korte training sessies. HIIT heeft een zeer positieve invloed op het metabolisme en met name op de vetverbranding. HIIT is in feite een trainingsvorm waarbij er meer zuurstof dan normaal door het lichaam wordt gepompt. Dit soort trainingen versterken hierdoor je hart en longen (cardiovasculaire systeem) en de algehele kracht en uithouding. Het verhoogt daarnaast je metabolisme, stimuleert de groeihormoon productie en het vergroot de explosieve kracht.